المقادير:
4 قطع بانيه فراخ
طماطمية
بصلية
فلفل اخضر
بهارات شورما من عند العطار
نصف ليمونة
ملح
فلفل اسود
فصين توم
التحضير:
ا-هنغسل البانيه كويس قوى
2-هنجيب طاسة و نسخنها على النار قوى
3-و بعد كدة هنحط البانيه فيها علشان نعمله صدمة و ما ينزلش ماية
4-و بعد كدة هنقطع البانيه شرايح
5- ونقطع البصلية و الطماطمية و الفلفلية شرائح و نحط عليها عصير نصف الليمونة وفصين التوم و الفلفل الاسود و الملح و نقلبهم كويس
6-و نحط فى الخلطة ديه كلها شرائح البانيه و نسبها فى التلاجة لمدة يوم
و ده شكلها
تانى يوم نطلعها من التلاجة و نفصل البانيه عن الخلطة
الطبخ:8-نجيب طاسة نكون مسخنها قوى بردوا و نحط فيها شرائح البانيه و انا كنت حاطة معلقة لية علشان بتخلى طعم الشاورما حلوة قوى و نسبها على النار 5 دقائق في المطبخ
ممكن تحطى زيت او سمنة بدل اللية
9-و بعد كدة بنضيف الخلطة عليها (البصل و الفلفل......)
و نسبها على النار لحد ما الطماطم و البصل يدبلوا و نقلبها من فترة لاخرى
وده شكلها على النا
طماطمية
بصلية
فلفل اخضر
بهارات شورما من عند العطار
نصف ليمونة
ملح
فلفل اسود
فصين توم
التحضير:
ا-هنغسل البانيه كويس قوى
2-هنجيب طاسة و نسخنها على النار قوى
3-و بعد كدة هنحط البانيه فيها علشان نعمله صدمة و ما ينزلش ماية
4-و بعد كدة هنقطع البانيه شرايح
5- ونقطع البصلية و الطماطمية و الفلفلية شرائح و نحط عليها عصير نصف الليمونة وفصين التوم و الفلفل الاسود و الملح و نقلبهم كويس
6-و نحط فى الخلطة ديه كلها شرائح البانيه و نسبها فى التلاجة لمدة يوم
و ده شكلها
تانى يوم نطلعها من التلاجة و نفصل البانيه عن الخلطة
الطبخ:8-نجيب طاسة نكون مسخنها قوى بردوا و نحط فيها شرائح البانيه و انا كنت حاطة معلقة لية علشان بتخلى طعم الشاورما حلوة قوى و نسبها على النار 5 دقائق في المطبخ
ممكن تحطى زيت او سمنة بدل اللية
9-و بعد كدة بنضيف الخلطة عليها (البصل و الفلفل......)
و نسبها على النار لحد ما الطماطم و البصل يدبلوا و نقلبها من فترة لاخرى
وده شكلها على النا